penktadienis, lapkričio 02, 2012

007

 Žmogus gali įveikti visas kliūtis, jei turi pakankamai priežasčių tai padaryti. - Frydrichas Nyčė

 Pradėjau tikėti, kad turiu beveik viską. Ne materialiai, o dvasiškai. Turiu beveik visus reikiamus gebėjimus, tačiau, kaip ir daugelis, nemoku ir bijau, ir droviuosi juos parodyti. Manau, kad bent dalis žmonių yra pajautę, ką reiškia atsiskleisti, kai atkakliai to reikalauja mokytojas. Tai kur čia problema? Esam per drovūs? Per daug susikaustę? Trūksta pasitikėjimo savimi? Man, kaip sceną mylinčiai merginai, pats baisiausias dalykas yra sulaukti kritikos dėl savo išskirtinumo. Todėl niekada neatsipalaiduoju ir apsvarstau kiekvieną judesį scenoje. Štai tai ir yra problema. Kai esu viena esu visiškai atsipūtusi: prieš veidrodį atidarau gerklę ir šoku lyg būčiau apsvaigusi nuo žolės. Bet scenoje tai padaryti beveik neįmanoma...
Ir apskritai, esame padarai, taip bijantys suklysti, kad net nebandome kažko daryti. Oh, kaip norėčiau nebijoti išsiskirti ir klysti. Tik noriu būti savimi 24/7, visur.
Manau, kad reikia tik įspirti sau į subinę, o tada atsiriboti nuo aplinkos, blokuoti žmones. Tuomet ir atsiskleisim, ir išliksime tikri. Sau ir pasauliui.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą