ketvirtadienis, rugpjūčio 23, 2012

put on your shades cause I'll be dancing in the flames tonight

Rugpjūčio dvidešimt pirmoji. 
Telaimina Dievas ir visa Žemės gyvybė šią datą. Ant mano širdies sienelių tikriausiai jau puikuojasi 12/08/21. dieną jaučiausi savimi labiau, negu per visą savo gyvenimą. Nuo tos dienos, taigi, lygiai trečią dieną, jaučiuosi pati tikriausia savo pačios versija. Originalas. Jaučiu, kad dvidešimt pirmąją aš sugrįžau į savo kūną ir mintis, pamilau save, savo asmenybę iš naujo. Jaučiuosi lyg ką tik būčiau išvydusi šio pasaulio šviesą pirmą kartą - gimiau iš naujo; tik šį kartą jau su visais savo pliusais ir minusais. Tikresnė, o tai reiškia ir laimingesnė, niekada nesijaučiau.
Lady Gaga buvo priežastis, dėl kurios į vieną vietą susirinko patys spalvingiausi žmonės. Kai sėdi ant žolės 5 valandas, stebi daugiau negu šimtą išsipuošusių, originalių žmonių, kvėpuoji iš visų pusių sklindančiais cigarečių dūmais, ausimis gaudai mėgstamiausių dainų nuotrupas ir tiesiog džiaugiesi akimirkos žavumu, nieko daugiau pasaulyje nebereikia. Tai buvo aplinka, kurioje visi lygūs. Tą dieną galėčiau pavadinti asmenybės laisvės paradu, nes nesvarbu, ar tu mergina, ar vaikinas su pėdkelnėmis, ilganosis, biseksualas, girtas ar su peruku - visus vienijo nesunaikinama vienybė. Mes nepažinojome vieni kitų, bet buvome tokie artimi, kad šeimos ryšys čia nebūtų tinkama sąvoka. Po ilgo laukimo, vėl lyg laukiniai ištrūkome į kitą laisvės erdvę. Daugiau nei dvi valandas visi šoko, dainavo, dalijosi džiaugsmu ir laisve, tolerancija bei meile, atidavė dalį savęs ir pasiėmė dar didesnę atgal. Energija, kuri tvyrojo ten, neprilygsta niekam.Pamilau visus ten buvusius žmones, pamilau save ir dėl viso šio stebuklo esu dėkinga Lady Gagai.
Ir dabar man jau visiškai nusispjaut į kitų nuomonę; laukinė mano pusė išlindo iš tamsiausio kampo ir ji nesiruošia sugrįžti. Šiandien arbatą geriu už laisvę!

I WAS BORN THIS WAY!
XOXO


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą