penktadienis, gruodžio 25, 2015

nothing for you, whore...

...arba Kalėdos, kai nustojau tikėti stebuklais.

Šias Kalėdas (14:08, diena vos spėjo įpusėti, o aš jau sėdžiu visiškam emociniam dugne) man norisi tik verkti ir laukti, kada jos baigsis. Na, nėra viskas taip blogai, kad reikėtų verkti, bet aš noriu ir viskas. Jokių paaiškinimų.
Ironiška, bet prieš keletą dienų galvojau rašysianti postą apie tai, kaip šios Kalėdos bus kitokios, nes smarkiai (o gal tik man taip atrodo) pasikeitė mano požiūris. Trumpai tariant, man labai patinka dovanoti dovanas, tačiau lygiai taip pat labai mėgstu ir jas gauti. Visad taip buvo, nuo pat vaikystės - užaugau žinodama, kad dovanos yra a must, neatskiriama Kalėdų dalis. Šiais metais visiškai nejaučiau pakilios, šventinės nuotaikos: neklausiau kalėdinių dainų, nesišypsojau praeiviams eidama gatve, nesvajojau, ką norėčiau rasti po Kalėdų egle, o pirkdama dovanas nesijaučiau kaip mažoji Kalėdų Senelio padėjėja. O gaila. Betgi nieko nepadarysi, nuotaika tiesiog nepavyko užsikrėsti - tikiuosi, kad kitais metais viskas vėl sugrįš į savas vėžias. Anyway, šiais metais pasakiau sau: nenoriu gauti jokių dovanų. Vietoj to noriu, kad Kalėdas sutiktų visa šeima, visi sveiki ir visi laimingi.
Ir štai ta didžioji likimo ironija: kelios dienos prieš Kalėdas - brolis paguldomas į ligoninę. Na tiek to, juo, vargšu, ten pasirūpins, viskas bus gerai. Be abejo, gaila, liūdna, ne tik dėl to, kad nepasimatysim ir neapsikabinsim, bet ir dėl to, kad ji ten bus vienas. Kūčių vakarą ir per Kalėdas.
Neprarandu vilties ir su kiek mažiau surūgusiu veidu laukiu Kūčių vakaro, padedu mamai paruošti stalą, netgi nueinu į bažnyčią (!). Viskas gerai.
Kalėdų rytą t.y. šiandien mane pažadina svetimų žmonių balsai. Praeina kiek laiko, kol suprantu, kas vyksta. Močiutė išvežta į ligoninę. Iki pat pietų sėdžiu namuose viena. Jeigu kiek šventinės nuotaikos ir buvo užgimę manyje, dabar jos nebeliko, ji išrauta su visomis šaknimis.
Jeigu tai ne pati Kalėdų Dvasia man spjovė į veidą, nežinau kas dar tai galėjo būti. Gal karma. Vėlgi, ironiška, nes visą gruodžio mėnesį bandžiau būti kiek įmanoma geresnė, stengiausi ištiesti ranką tiems, kam jos reikėjo. Kaupiau karmos taškus. O Kalėdoms štai ką gaunu dovanų - šią tragikomediją ir gražiai įpakuotą, po Kalėdų eglute pakištą, nusivylimą.


Tikiuosi, kad bent jau kaitindama vyną nenusideginsiu rankų. Ar veido.

Ho ho ho!





2 komentarai:

  1. Anonimiškasspalio 10, 2022

    Mano vardas Nojus Balthis. Man buvo proga parašyti Dr. Ajayi, kuris yra galingas dvasingas žmogus, pas kurį galite kreiptis, jei jums reikia pagalbos, jis yra puikus burtininkas, galintis padėti išspręsti jūsų gyvenimo problemas. galite susisiekti su juo el. paštu: drajayi1990@gmail.com, taip pat galite susisiekti su juo WhatsApp / Viber numeriu: +2347084887094 jis padėjo man susigrąžinti mano buvusią žmoną po 5 mėnesių išsiskyrimo, aš abejojau, bet dr Ajayi sugebėjo gerai išsklaidyti abejones. Daktaras Ajayi taip pat ruošia žoleles nuo bet kokios ligos, vaistažolių, skirtų vyrų impotencijai gydyti, vaistažolių miomų gydymui, žolelių, skirtų pastoti, vaistažoles inkstų ligoms gydyti, diabetą ir bet kokias sveikatos problemas. Dr Ajayi turi joms žolelių

    AtsakytiPanaikinti
  2. Išgyvenau skyrybų procesą, kai internete radau daktarą Ajayi puikų dvasingą žmogų, niekada nemaniau, kad aš ir mano vyras kada nors grįšime kartu, esame palaiminti trimis vaikais ir susituokę 12 metų, bet jis buvo pasirengęs viską mesti. Kadangi jis susipažino su nauja moterimi, bet daktaras padėjo man atlikti galingą meilės burtą, kuris privertė jį pamiršti moterį, kurią jis ką tik sutiko, o skyrybos buvo atšauktos, dabar mes gyvename taikoje savo namuose su stipresniu ryšiu. susisiekite su gydytoju Ajayi per Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu :drajayi1990@gmail.com, jis taip pat jums padės, jis taip pat paruoš vaistažoles įvairioms ligoms gydyti, jei tik turėsite kokių nors sveikatos problemų, kurios taip pat jus išgydys. Susisiekite su Instagram: https://www.instagram.com/drajayispiritualhome/

    AtsakytiPanaikinti